Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Arslantaş: Sizler başımızın tacısınız

Şehit ailelerine verilmek üzere ülke genelinde düzenlenen 'Devlet Övünç Madalyası Töreni' kapsamında Erzincan Valiliği tarafından düzenlenen programla 3 şehidin ailelerine Devlet Övünç Madalyası verildi. Erzincan Valisi Ali Arslantaş burada yaptığı açıklamada ‘‘Şehitlik mertebesine ermiş bu güzel insanların aileleri olarak sizler başımızın tacısınız’’ dedi.

Şehit ailelerine verilmek üzere

Haber: İbrahim Gürler 

rzincan Valiliği tarafından 3 şehidin ailelerine düzenlenen törenle Devlet Övünç Madalyası verildi. Görevleri sırasında şehit olan Şehit Fatih Çaybaşı, Şehit Adem Akpınar, Şehit Ahmet Aytekin’in ailelerine Devlet Övünç Madalyası verildi. Valilik makamında düzenlenen törene 3’üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Muammer Doğan ile şehit aileleri yakınları katıldı.

Bu ülkenin şehitlerin ve gazilerin sayesinde ayakta olduğunu belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “Şehitlik mertebesine ermiş bu güzel insanların aileleri olarak sizler başımızın tacısınız. Bu millet ve devlet sizlere minnettardır. ” dedi.

Şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3’üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile birlikte şehit ailelerine Devlet Övünç Madalyalarını takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.