Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Beyden Talimat !

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı üçüncü toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Arslantaş burada ilgili kurum amirlerine seslenerek, aşılamayacak hiçbir husus yoktur hiç kimse ayağını gazdan çekmesin yatırımlarımız son surat devam etsin dedi.

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı üçüncü toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş,  başkanlığında Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ile ilgili kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Erzincan Üniversitesi Başöğretmen Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşması yapan Vali Ali Arslantaş, İl Koordinasyon Kurulu toplantılarında; ilimizin kalkınması ve yatırımların uygulanmasında önemli konular görüşüldüğünü,  özellikle de kuruluşlar arasında koordinasyonu gerektiren hususlar çözüme kavuşturulmaktadır dedi.

Yeni seçilen Belediye Başkanlarının toplantıya ilk defa katıldıkları ifade eden Vali Arslantaş, İlçelerinde devam eden kamu yatırımlarıyla ilgili yada bizim fark edemediğimiz yapılması gereken hususları dile getirmelerini istirham ediyorum. Şu anda Temmuz ayındayız, işlerin en hızlı aşamada olması gerektiği zaman dilimi içerisindeyiz, inşaat sezonunun  ortasındayız, belli ödenek sıkıntıları var ise onları da belirtiniz. Aşılamayacak hiçbir husus yoktur hiç kimse ayağını gazdan çekmesin yatırımlarımız son surat devam etsin dedi.  Yapılan konuşmaların ardından ilgili kurum ve kuruluş müdürleri  devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.