Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas: Beraber Yürüyüp Beraber Yöneteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarıyla Erzincan Valiliğine atanan Mehmet Makas, görevine başlayarak basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Haber: İbrahim Gürler 

Zeytinburnu Kaymakamlığı görevinden ErzincanValiliği’ne atanan Mehmet Makas, dün valilik binası önünde, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurumların müdürleri tarafından sosyal mesafe kuralına uyularak karşılandı. Daha sonra iste Terzibaba Türbesini ziyaret eden Vali Makas bugün ise Erzincan’da görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ERDOĞAN VE YILDIRIM’IN TEVECCÜHLERİYLE BU GÖREVİ ALDIK

Makas, burada yaptığı konuşmada, Malumunuz 2007-2011 yılları arasında Refahiye kaymakamlığı yaptık, Erzincan’ın insanını tanıdık, Erzincanımızı da seviyoruz. İlin yabancısı değiliz, son Valiler kararnamesi ile de Erzincan Valisi olarak Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle görevlendirildik. Erzincan’da olmazsa olmazımız Sayın Başkanımız, Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım beyinde teveccühleriyle bu görevi almış bulunmaktayız.

BERABER YÜRÜYÜP BERABER YÖNETECEĞİZ

Öncelikle Erzincan’a Vali olarak atanmak bizim için büyük bir şereftir. Büyük bir onurdur. Erzincan İnsanımızla hemhal olarak beraberce yönetmek adına buradayız. Atamızın dedemizin ceddimizin şiarıyla yürüyüp, İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın şiarıyla vatandaşımızı memnun etmek noktasında yürüyeceğiz. Beraber yürüyüp beraber yöneteceğiz.

HİÇ KİMSE KENDİNİ SAHİPSİZ HİSSETMEYECEK

Derdimiz insanımız mutlu etmek vatandaş odaklı hareket edebilmek, yeni bir slogan olarak şunu diyeyim herkesi şu duyguya sevk edebilmek. O duyguda sahipsiz hissetmemek, herkes bilecek ki bu vilayette bir sahibim var, derdimle dertlenen var, o noktada hareket etmeyi planlıyoruz.

MASA BAŞINDA DEĞİL SAHADA OLACAĞIZ

Başta basın mensupları olmak üzere, gözümüz kulağımız, duymadığımızı duyurmak adına yardım bekliyoruz. İnanıyorum ki başaracağız. Güzelliklerle Erzincan’da hoş bir seda bırakarak hizmet süreci geçireceğiz. Fakat bu süreçte masa başında olan bir bürokrat değil de inşallah sahada olan, milletinin derdiyle dertlenen bir vizyon, bir anlayışla yürümeyi planlıyoruz.

Derdimiz adaletin sağlanması, ehliyete,emanete, riayet etmek, meşveret ve maslahat güzergahında da milletimizle de yürümek. Erzincan’ımız zaten üst düzey hizmetleri almış bir vilayetimiz, bizden önceki arkadaşlarımız çok üst düzeylere vilayetimizi taşımız bir vaziyette, biz onu bir tık daha yukarıya taşıyabilirliyiz derdimiz o olacak.

YENİ PROJELERİ BERABER ÜRETECEĞİZ

Devlette süreklilik esas, Devlette süreklik noktasında da başlatılan projeleri harfiyen devam ettirmeyi planlıyoruz. Yeni projeleri beraber üreteceğiz. Özetle vatandaş göğsünü gererek ben Erzincan’da yaşıyorum, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve benim derdimle dertlenen bir yönetim var diyebiliyorsa ne mutlu bize. Bunu da gerçekleştireceğiz. Dedi

Basın mensuplarının rahmetli vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlatmaları üzerine, Yazıcıoğlu’nun izinden yürüyeceğini, vatandaşa dokunacağını ve derdinin Erzincan olacağını söyledi.