Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas sokak sokak gezip uyarıyor!

Erzincan Valisi Mehmet Makas Covid-19 salgını sürecinde Erzincan'ın salgından en az etkilenen kent olması için adete gece-gündüz sokak sokak gezerek 7'den 70'e herkese, 'maske-mesafe ve temizlik' uyarısında bulunuyor.

Erzincan Valisi Mehmet Makas

Haber: İbrahim Gürler

Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Erzincan’da denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Erzincan Valisi Mehmet Makas, eski sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek, temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

7’DEN 70’E ‘MASKE-MESAFE VE TEMİZLİK’ UYARISI

Vali Makas, Geçtiğimiz haftalar da vaka sayısının en çok artan Erzincan’ın salgından en az etkilenen kent olması için adete gece-gündüz sokak sokak gezerek 7’den 70’e herkese, ‘maske-mesafe ve temizlik’ uyarısında bulunuyor. ilk üç ilden biri olan Erzincan’da duruma el koyarak sahaya inen Vali Makas, “kurallara uymayanlara merhamet uyanlara merhametsizlik olur” düşüncesiyle yürütülen çalışmalarda yeniden kentte salgının kontrol altına alınmasında etken oldu.

KURALLARA RİAYET EDİLMESİNİ İSTEDİ

Yoğun programları arsında eski sanayi maske, mesafe ve hijyen denetimi yapan Vali Makas, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yürütülen denetim faaliyetleri kapsamında eski sanayi sitesi esnafını gezdi. Vali Mehmet Makas, denetim sırasında vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesini istedi.