Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş Belediyeye Kırgın

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı 4’üncü toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, ''Kapanan Beldelerdeki yaşayan vatandaşların çok farklı şikayetleri olduğunu ifade ederek, vatandaşın bir kere gönül kırgınlığı var, köy mü olduk, mahallemi olduk belli değil diyor vatandaş, arada bir belediyenin çöp arabasını görüyoruz onun dışında hiçbir şey görmüyoruz şeklinde şikayetler geldiğini'' söyledi.

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı 4’üncü toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 2019 yılında yapımı tamamlanan ve 2020 yılında davam edecek olan yatırımlar ile projeler masaya yatırıldı.

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı 4’üncü toplantısı Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında ilçe kaymakamları, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, ilçe ve belde belediye başkanları ile ilgili kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Erzincan Üniversitesi Başöğretmen Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Erzincan Belediyesi sunumu yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir, Erzincan Belediyesinin yıl içerisinde yaptığı çalışmaları ve önümüzdeki yıl yapacağı projeler hakkında sunum yaptı. Gerçekleştirilen sunumdan sonra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Başkan Yardımcısı Murat Demir’e Mahalli müşterek ihtiyaçları saymak isterseniz nelerdir ? sorusuna Belediye Başkan Yardımcısı Demir, Erzincan’ın şu an kapanan beldelerden kaynaklı ihtiyaçların altyapı, içme suyu, ve ulaşım olduğunu söyledi.

ARADA BİR BELEDİYENİN ÇÖP ARABASINI GÖRÜYORUZ

Vali Arslantaş ise beldelerdeki yaşayan vatandaşların çok farklı şikayetleri olduğunu ifade ederek, ihtiyaçların bunlardan başka olduğu görünüyor dedi. Vali Ali Arslantaş, ”Vatandaşın bir kere gönül kırgınlığı var, köy mü olduk mahallemi olduk belli değil diyor vatandaş, arada bir belediyenin çöp arabasını görüyoruz onun dışında hiçbir şey görmüyoruz, Beldenin kapatılıp merkez belediyeye dahil olmanın toplum pisikolojisinde çok ciddi etkileri olduğu görülüyor, birinci önceliğinizin sokakta görünür olmak olduğunu üç beş görüşme sonunda tespit edebilirsiniz dedi.