Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Hekimleri Odası'nda Feryaz Hira güven tazeledi

Erzincan Veteriner Hekimleri Odası'nın 11. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede iki listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Veteriner Hekim Feryaz Hira yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Erzincan Veteriner Hekimleri Odası'nın

Erzincan Veteriner Hekimleri Odası 11. Olağan Genel gerçekleştirildi. Divan başkanlığının teşekkülünün ardından Önder Atatürk, Aziz Şehitlerimiz ve Erzincan Veteriner Hekimler Odasına kayıtlı ahirete intikal eden Meslektaşları Bahattin Özdemir, Metin Çörekçi, Rahmi Aktürk, Ercan Tanrıverdi, Alper Tiryaki için saygı duruşu ve İstiklal MarşınınGenel Kurulunca okunmasını mütaakip genel kurul çalışmalarına başlandı. Mevcut Yönetim adına geçmiş dönem Faliyet Raporu mevcut Başkan Veteriner Hekim Feryaz Hira tarafından genel kurula bilgi verilmesinin ardından, denetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak genel kurulun oylamasına sunuldu. Her iki raporun oy birliğiyle kabulünün ardından Genel kurula katılanların mesleki sorunlarla ilgili fikir ve görüşlerini ifade etmelerinin ardından seçime geçildi.

Odaya kayıtlı Veteriner Hekimlerin oy verme işlemi seçim kurulunun gözetim ve denetiminde tamamlandı. Mevcut Başkan Feryaz Hira ve Şahin Akşahin olmak üzere iki liste halinde gidilen seçimi mevcut başkan Feryaz Hira 42 oyla kazanarak güven tazeledi. Şahin Akşahin başkanlığındaki liste ise 18 oyla yarışı tamamladı.

Seçimin sonuçlanmasını müteakiben güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirilen Feryaz Hira ve yönetimi kısa bir açıklama yaparak “bana ve ekibime verdiğiniz destek ve güvenden dolayı genel kurulumuza katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim, Demokratik bir ortam ve yüksek bir olgunluk içerisinde 11. Olağan genel kurulumuzu tamamladık. Genel kurulumuz tüm meslek camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde hiçbir ayrım gözetmeksizin var gücümüzle mesleki sorunlarımızın çözümü için çalışacağımızın bilinmesini isterim. Katılımlarınız ve güven duyarak yeniden bizleri göreve getirdiğiniz için her birinize yönetimim adına teşekkür ederim” dedi.