Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da başladı

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da başladı. Yıldırım Akbulut ve Merkez Spor Salonlarında başlayan şampiyonaya Türkiye'nin 6 kenti ile KKTC'den 8 kız, 8 de erkek olmak üzere toplam 16 takımdan 200 sporcu yer alıyor.

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol

Haber: İbrahim Gürler

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Erzincan Merkez spor salonunda düzenlenen açılış programı ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının ardından Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ve İl Milli eğitim Müdürü Aziz Gün tarafından sporculara katılım belgeleri ve hediyeleri takdim etti.

Açılışın ardından şampiyonanın ilk müsabakası yapıldı. Erkekler kategorisindeki müsabakalar Yıldırım Akbulut Spor Salonu’nda, kızlar kategorisindeki karşılaşmalar ise Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor

Yapılan Şampiyona hakkında bir açıklama yapan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu: “Erzincan bugün çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bugün Okullar Arası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası yapılmakta. Spor gençlerimizin gelişimiz için oldukça önemli. Hem fiziksel, hem bedenen hem de zihnen gelişimleri için. Gençlerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Geleceğin voleybol yıldızları şuan Erzincan’da bundan 6-7 sene sonra Milli Takım bu çocuklarımızın arasından çıkacak dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ise “Erzincan daha önce bu ve bunun gibi organizasyonlara imza attı. Şimdi de ülkemizin dört bir tarafından gelen öğrencilerimiz Okullar Arası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için Erzincan’da. Bu müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Bu gibi etkinlikler ilimizin tanıtımı açısından da çok önemli olduğunu söyledi.

Şampiyona 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacak final maçları ile sona erecek.Müsabakalara,  KKTC, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Antalya ve Bingöl takımının da aralarında bulunduğu erkek ve kız toplam 16 ekip ter döküyor.