Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da kurtuluş gecesi yapıldı

Yalova Erzincanlılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ tarafından Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlama gecesi yapıldı.

Yalova Erzincanlılar Yardımlaşma ve

Düzenlenen geceye, Yalova Valisi Muammer Erol, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman  ve Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’ta iştirak etti.
Yalova Erzincanlılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ tarafından düzenlenen programda konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman  “Bu akşam dernek tarafından düzenlenen yemekte Erzincanlı kardeşlerimizle bir araya geldik” diyerek sözlerine başlayan Başkan Salman, “Erzincan bu ülkenin renkli illerinden biri. Geçmişinde birçok uygarlığa beşiklik etmiş. 1071’deki Malazgirt Savaşından sonra Türk hâkimiyetine geçmiş özel bir şehir. Doğu cephesindeki Büyük Komutan Kazım Karabekir tarafından 18 Şubat 1918’de kurtarılmış. Kazım Karabekir ve emrinde çalışmış askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Erzincan’a gidip gördüm. Erzincan da çok güzel bir söz var. Canlar ikiye ayrılır Erzincanlılar ve diğer canlılar diye. Erzincan’ın kurtuluşunu bir kez daha kutluyor, bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Erzincanlılar Derneği Başkanı Dursun Tan’a teşekkür ediyorum” dedi.  
Programın sonunda, Erzincanlılar Dernek Başkanı Dursun Tan tarafından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.