Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs Çoşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumuyla başladı. Erzincan Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törende Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma programının ardından Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu program ile Erzincan Merkez Kapalı Şehir Stadyumunda devam etti.

Erzincan Merkez Kapalı Spor salonunda düzenlenen programa Sayın Valimiz Mehmet Makas, protokol üyeleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı.

Program daha sonra spor branşlarının gösterileri ile devam etti. Sportif gösterilerin sunulmasının ardından Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı ve askeri bando tarafından kısa bir konser verildi. Program Gençlik Merkezi tarafından yapılan çalışmaların sergilenmesi ile son buldu.