Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu Verildi

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü münasebetiyle Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas tarafından resepsiyon verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü münasebetiyle Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas tarafından resepsiyon verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Erzincan Polisevi’nde verilen resepsiyona; Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, 3’üncü Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci ve Eşi Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk ve Eşi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları, Erzincan İl Emniyet Müdürü, Erzincan İl Jandarma Komutanı, il protokolü siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları, gaziler ve sporcular katıldı.

Programda konuşan Vali Mehmet Makas, 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünün, tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da büyük bir coşku ve gururla kutlandığını belirterek, “Bu anlamlı günün kutlanmasını sağlayan, canı pahasına vatanımızı koruyan başta Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle minnetle anıyorum” diyerek resepsiyona katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.