Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

49 koruyucu aileye sertifika

Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan koruyucu ailelerin Birinci Kademe Eğitimleri başladı. İl Müdürü Muhammer Doğan, koruyucu ailelerin her birinin sertifikasının bulunduğunu toplamda 49 ailenin sertifika sahibi olduğunu söyledi.

Erzincan Aile, Çalışma ve

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Eğitime koruyucu aileler ve çocuklar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan,  çocuklar için aile ortamının çok önemli olduğunu, çocuklarımız için özveride bulunan ve huzurlu bir ev ortamı sağlayan koruyucu ailelerimize tebrik ve şükranlarını iletti. Şu anda il Müdürlüğü bünyesindeki koruyucu ailelerimizin her birinin sertifikasının bulunduğunu toplamda 49 ailenin sertifika sahibi olduğunu aynı zamanda 46 çocuğun 36 koruyucu aile yanında resmi olarak bakımının sürdüğünü 2 çocuğun ise uyum süreci kapsamında hizmet sürecinden faydalandığı kısa süre içerisinde işlemlerinin tamamlanacağını belirtti.
İl Müdürü Muhammer Doğan’ın konuşmalarının ardından sertifika törenine geçilerek eğitime katılan koruyucu Ailelere sertifikaları teslim edilmesinin ardından yenilen yemek ve çektirilen hatıra fotoğraflarıyla program son buldu.