Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adem Mutlu: 'Sorunları da Çözüm Yollarını da İyi Biliyoruz'

Erzincan Ziraat Odası seçimlerinde başkan adayı olan Adem Mutlu, "Tecrübeli bir ekibiz, projelerimizle Erzincan Çiftçisini daha iyi yerlere taşıyacağız, sorunları da çözüm yollarını da iyi biliyoruz’’ dedi

Erzincan Ziraat Odası seçimlerinde

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’da 4 Şubat Pazartesi günü Müftülük konferans salonunda yapılacak olan Erzincan Ziraat Odası seçimleri için başkan adayı olan Adem Mutlu delegelerle bir araya gelerek, yapacağı projeleri anlattı ve çiftçilerin sorunlarını dinledi.  

PROJELERİNİ SIRALADI 

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Başkan Adayı Mutlu, Allah nasip eder bu göreve layık görülürsek genç dinamik çalışkan üretken bir yönetimimizle çiftçilerimizin hizmetinde olacağız. Projelerle çiftçimize daha iyi hizmet vermenin gayretinde olacağız. Göreve geldiğimiz takdirde  yapacağımız  icraatımız ise şunlar;  Oda başkanlığı bünyesinde Ziraat Mühendisleri istihdam edecek, çünkü  problemleri çözebilmek için zirai anlamda bilgi, donanım ve kabiliyetli insanlara ihtiyaç var, toprak ve ürün analiz cihazları alarak analiz laboratuvarı kurmak istiyoruz,  makine park alanları kurmak istiyoruz, yani ekim makinaları hasat makinaları ve işleme makinalarını çiftçimizin hizmetine sunacağız ve Çiftçimizin isteği doğrultusunda diğer makina ekipmanlarını da odamıza kazandıracağız. Erzincan çiftçimizin istek ve taleplerini dinleyeceğiz  diyen Mutlu, Ziraat Odamızın şu an mevcut olan düve projesini sonuna kadar ortaklığımızı devam ettirip neticeye ulaşmak istiyoruz.  Ayrıca Erzincan’da önemli projelerden birisi olan süt işleme tesisi projesindeki Ziraat Odasının hisselerinin tekrar Odamıza kavuşturulmasını sağlamaya çalışacağız, çünkü 8 bin üyemiz var, Tarım ve Hayvancılık yapan herkesin ortak olduğu bir kurum burası, dolayısıyla bu süt işleme tesisinde olması gereken en önemli kurumun Ziraat Odası olduğunu düşünüyorum dedi. 
Erzincan Ziraat Odası Başkan Adayı Adem Mutlu,  “Hakka hizmet halka hizmet düşüncesiyle göreve talip olduk. Toprağın içinde ne olduğunu, ne getirdiğini çok iyi biliyoruz. Bu topraklar bizim çocuklarımızın geleceği ve bize verilen emanettir” diye konuştu.

BENDE ÇİFTİYİM YAŞANAN SORUNLAR BENİMDE SORUNUMDUR

Başkan Adayı Adem Mutlu , “Tarımı daha bilinçli yapmak ve geliştirmek için yola çıktık. Şu anda Ziraat Odası delegesinin oylarına talibiz ” ifadesinde bulunarak, “Erzincan  bir tarım ve hayvancılık, merkezi olan bir şehir.  O yüzden çiftçilerimize her türlü hizmeti sunmak hedefindeyiz. Ekibimiz de çok tecrübeli ve ekibimizle bu işleri başaracağız. 

ODAMIZI ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İLE YÖNETECEĞİZ

Erzincan Ziraat odasını bir üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz diyen Mutlu, çünkü bende çiftiyim yaşanan sorunlar benimde sorunumdur.  Sorunlarımızı istişare kültürü ile uyumla,  birlik ve beraberlikle çözebileceğime inandığım için aday oldum, seçildiğim taktirde de Odamızı ortak akıl ve istişare ile yöneteceğiz” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından çiftlilerin yaşadığı sorunlar karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.