Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Tanoğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İş Adamı Ahmet Tanoğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İş Adamı Ahmet Tanoğlu

Haber Fatih Gülnahar

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için tekrar adaylığını açıklayan İş Adamı Ahmet Tanoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

2 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için tekrar adaylığını açıklayan İş Adamı Ahmet Tanoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim kampanyasında esnaf ziyaretlerini sürdüren Ahmet Tanoğlu yapılacak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunup hemşehrilerinden destek istedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde açıklamada bulunan Ahmet Tanoğlu “Biz bu yola Erzincan’a hizmet etmek için çıktık. 4 yıldır söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalıştık. Makamlar kimseye ait değil. Değerli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum.” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerden memnun olduklarını belirten esnaflar da Erzincan’da yıllarca ticaretle uğraşan Ahmet Tanoğlu’nun samimiyetine inandıklarını ve birçok işi başardığını belirtip Ahmet Tanoğlu’nun Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da tekrar en iyi şekilde yapacağını söylediler