Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk’ün Erzincan’a Gelişinin 103. Yıl Dönümü

Atatürk’ün Erzincan’a Gelişinin 103. Yıl Dönümü Münasebetiyle Kutlama Programı Düzenlendi.

Atatürk’ün Erzincan’a Gelişinin 103.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzincan’a Gelişinin 103. Yıl Dönümü Münasebetiyle Kutlama Programı Düzenlendi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzincan’a gelişinin 103. yıl dönümü münasebetiyle Erzincan Belediyesi önündeki tören alanında kutlama programı düzenlendi.

Düzenlenen tören kapsamında, İstiklal Savaşı’mızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzincan’a gelişini temsil eden şanlı Türk Bayrağımız, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce görevlendirilen sporcu öğrenciler tarafından tören alanına getirildi.

Daha sonra Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Akabinde saygı duruşunda bulunularak, okunan İstiklal Marşı ile birlikte ay yıldızlı şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Erzincan Lisesi öğrencilerinden Ali Eren Coşar tarafından Mustafa Kemal’e Seslenme isimli şiirin okunmasının ardından Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzincan’a gelişinin 103. yıldönümünü kutlayarak, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Başkan Aksun konuşmasında; “Biz bir olursak, birlikte olursak, kardeşlik hukukumuzu güçlendirirsek hiçbir güç bizi örseleyemez. Geleceğin güçlü Türkiye’sini bu birliktelik oluşturacaktır. Can Erzincanımız ülkemiz adına bunun en güzel örneğidir” dedi.