Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun; “Daha temiz bir Erzincan için çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Daha temiz bir Erzincan için çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Bekir Aksun;

Kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği düzenli temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Erzincan Belediyesi, detaylı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde periyodik olarak mahallelerde gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Erzincan genelinde sabahın erken saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları yolların yıkanması, mıntıka temizliği ile devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmaları dışında mahallelerde de detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler son olarak Akyazı Yerleşkesi’nde tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını tamamladılar.

Daha temiz bir Erzincan için temizlik çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehir genelinde tüm cadde, sokak, mahalle, park ve bahçelerde rutin temizlik çalışmalarımızın dışında belirlenen program kapsamında vatandaşlarımızın sağlığı ve temiz çevre anlayışı ile detaylı temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Erzincan için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” dedi.