Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bekir Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan Milli Mücadele’nin Büyük Zafer ile noktalanmasını takiben ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun irade Cumhuriyet iradesidir” dediği Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen aziz milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekun inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Milletimizin yeniden özgür bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını sağlayan Cumhuriyetin kuruluşu tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimizin ortak eseri ve atalarımızdan bize en büyük miras olan Cumhuriyeti korumak ve sonsuza dek yaşatmak hepimizin görevidir. İstiklalimiz ve istikbalimiz uğruna; yediden yetmişe verdiğimiz çetin mücadelenin zafer ile taçlandırıldığı Kurtuluş Savaşı’nın akabinde ilan edilen Cumhuriyetimiz; ilelebet tarihteki ve gönlümüzdeki yerini muhafaza edecektir.

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde büyük Türk milletinin sahip olduğu tüm değerlerle hissettiği bu coşku ve heyecanının hiç eksik olmamasını temenni ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi de şükranla selamlıyorum.

Büyük Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını içtenlikle kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”