Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Aksun’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Aksun’dan Miraç Kandili

Belediye Başkanı Bekir Aksun Miraç Kandili ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Aksun yayımladığı mesajında şunları ifade etti; “Miraç kandiline ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Miraç Kandili’ni içtenlikle kutluyorum.

Miraç, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) Cebrail Aleyhisselam’ın rehberliğinde Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükselişidir.

Bu gece insanlığa dinin direği namaz hediye edildi. Namaz her mümine ikram edilmiş bir nimettir. Namaz, Müminin Allah’ın huzuruna çıkışı, bir nevi miracıdır. Bu gece her zamankinden daha çok ellerimizi semaya açıp kendimize, ailemize, memleketimize, milletimize ve tüm İslam alemine Yüce Yaratandan hayırlar niyaz edelim, ülkemizdeki barış, huzur ve sükun ortamına kastedenlere hidayet niyaz edelim.

Depremlerde binlerce canını toprağa vermiş bir şehrin evlatları olarak, Bugün de 10 ilimizi etkileyen bu deprem felaketinin acılarını en iyi anlayan bir şehiriz. Her zaman olduğu gibi bugünde Deprem bölgesindeki Depremzede kardeşlerimize destek verip yanlarında olarak bu zor günleri yine birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Bu vesileyle bir kez daha depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle İdrak edeceğimiz Miraç Kandilinin yediden yetmişe tüm milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayır ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bu aydınlık gecelerini tebrik ediyorum.” dedi.