Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erdem’den Önemli Açıklama

Hak-Sen Konfederasyonu Erzincan İl Başkanı Sadullah Erdem Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı ile ilgili olarak açıklamada bulundu

Hak-Sen Konfederasyonu Erzincan İl

Hak-Sen Konfederasyonu Erzincan İl Başkanı Sadullah Erdem Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Erdem açıklamasında

“Sağlık Bakanlığına Alımlar sözleşmeliye kadro verildikten sonra olsun.

Bilindiği gibi!

Sağlık bakanı Doktor Fahrettin Koca 85’000 bin personel alacağını resmi Twitter hesabından duyurmuştu.

Sayın bakanın açıklamasının devamında; “Bu yıl için 85.000’e hepsini almak istiyoruz ve alacağız. Bu konuda hiç kimsenin bir endişe ve tereddüt olmasın sabırla bekleyin teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Özellikle sözleşmeliye kadro ve EYT’ konusunun, gündemde olduğu şu dönemde atamaların bu süreçten sonra yapılmasının daha iyi olacağını düşünüyoruz.

Atamaların sözleşmeliye kadro verildikten sonra yapılması uygun olacaktır.

Çünkü? Kadro verildikten sonra tayin hakkı doğacağı için, haliyle bir çok yer boşalacak ve boşalınan yerlerin, hizmet noktasında eksiklikler doğurabilme ihtimalinin göz önünde bulundurulması gerekir.

Bilindiği gibi!

Sağlık Sayın Fahrettin Koca, 85 bin personel alımı hakkında; “Personel alımı ile ilgili de sayın Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz ki müjdeyi vermişti 85.000 kişinin alımı bu yıl içerisinde yapılacak. 85.000 kişinin alımında ağırlıklı olarak 32 bin poliklinik odamıza tıbbi sekreter almak istiyoruz. Dolayısıyla çok gecikmeden zannediyorum üç veya dört hafta içerisinde ilk alımlar için ilana çıkılmış olacak ama bu yıl için 85.000’e hepsini almak istiyoruz ve alacağız. Bu konuda hiç kimsenin bir endişe ve tereddüt olmasın sabırla bekleyin teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.” Dedi.