Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tapanoğlu’ndan Kurban Bayramı Kutlama mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi Erzincan İl Başkanı İbrahim Sefa Tapanoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı

Demokrasi ve Atılım Partisi

Demokrasi ve Atılım Partisi Erzincan İl Başkanı İbrahim Sefa Tapanoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tapanoğlu mesajında “Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri bulunan bayramlar, toplumsal huzur ve barışın sağlanmasında, milli ve manevi duygularımızın canlı tutulmasında, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı anlamlı günlerdir.

Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz. Ayrıca sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi de yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.