Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekçiler Osmaniye’ye Gitti

Osmaniye iline 32 çarşı ve mahalle bekçisi görevlendirildi.

Osmaniye iline 32 çarşı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, deprem bölgesine ihtiyaç duyulan noktalarda görevlendirilmek üzere Osmaniye iline 32 çarşı ve mahalle bekçisi görevlendirildi.

Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremin ardından, Erzincan Emniyet Müdürlüğü seferber olmaya devam ediyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye destek olmak amacıyla yardımlar sürüyor.

Devletin tüm kurum ve kuruluşları ile birlikte Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı da asayiş hizmetleri ve yaraların sarılması için afet bölgesinde teyakkuz halinde olmaya devam ediyor.
Bu amaç doğrultusunda; daha önce yapılan görevlendirmelere ek olarak İl Emniyet müdürlüğünce, deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan noktalarda görevlendirilmek üzere Osmaniye iline 32 çarşı ve mahalle bekçisi personeli amirleri sorumluluğunda takviye kuvvet olarak görevlendirildi.
İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Emniyet Müdür Yardımcıları, İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve görevlendirilen personel aileleri, yola çıkan personele kolaylıklar dileyerek uğurladı.