Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun; “Daha Yeşil bir Erzincan için aralıksız çalışıyoruz”

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Mahallelerde yapılan yeni yeşil alanlar içerisinde yer alan parklar ve çocuk oyun gruplarını yerinde inceledi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Mahallelerde yapılan yeni yeşil alanlar içerisinde yer alan parklar ve çocuk oyun gruplarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun, Arslanlı Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallerinde yapılan parklarda incelemelerde bulundu.Belediye Başkanı Bekir Aksun incelemeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Arslanlı Mahallemizde yapılan yeşil alanımız içerisinde Oyun grubu ve Fitness aletlerinide bulunduracak yeni yeşil alanımızı ve mahallemizde devam eden kaldırım yapım çalışmalarını Belediye Meclis Üyemiz Bülent Demirel, Mahalle Muhtarımız Haydar Bektaş ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte yerinde inceledik. Ekip arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar, hemşerilerimize ise hayırlı kullanımlar diliyorum.Yunus Emre Mahallemizde 5 bin 500 Metrekarelik bir alanda Yeni Çocuk Oyun Grupları ve Yeşil alan çalışmalarımız devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile siz değerli Vatandaşlarımız için kent genelinde yaptığımız işlere ara vermeden devam edeceğiz.Çocuklarımızın mutluluğu, Vatandaşlarımızı rahatı için çalışmaya devam ediyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde büyüklüğü 1.600 Metrekare olan yeni parkımızda Çocuk Oyun Gruplarının yapımı ve Yeşil alan çalışmalarımızı tamamlayarak hizmete açtık.Mesai arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bütün vatandaşlarımıza ise hayırlı kullanımlar diliyorum. İyi ki Varsınız.” Dedi.