Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirdöğen: Çayırlı'nın 24 saat emrindeyiz

AK Parti Çayırlı İlçe Başkanı Murat Demirdöğen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürütülen koronavirüsle mücadele sürecine Çayırlı ilçesi olarak özel bir yaklaşım ve Cumhurbaşkanlığınca öngörülen program dahilinde katkı sunmayı amaçladıklarını ifade ederek Çayırlı'nın 24 saat emrindeyiz dedi.

AK Parti Çayırlı İlçe

Haber: İbrahim Gürler

Çayırlı İlçesinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında AK Parti Çayırlı İlçe Başkanı Murat Demirdöğen ve Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır, 65 yaş üsttü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek isteklerini dinliyor.

Çayırlı’da  gerçekleştirdikleri ziyaretler  hakkında açıklamada bulunan AK Parti Çayırlı İlçe Başkanı Murat Demirdöğen,  Belediye Başkanımız 4.5 ton dezenfektan alarak kaymakamlığa ilgili kurumlara ulaştırmak üzere katkı sağladı. .Bu süreçte hep halkının yanında bulunan kaymakamız Ömer Buyukergene’ ye de teşekkür ediyorum.

CANLA VE BAŞLA MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu dönemde, çayırlı halkının her ne ihtiyacı olursa olsun bizlere ulaşın .Kadın erkek demeden, alevi- sünni, kürt demeden kimin neye ihtiyacı varsa elimizden geldiği kadar canla ve başla milletimizin yanındayız diyen Başkan Demirdöğen,  Allah’ın izniyle nefesi kesilene nefes oluruz,  hasta olana şifa olmak için elimizden ne gelirse yaparız, darda olanın darlığını gidermek için elimizden geleni yaparız.

ÇAYIRLI ASİL  ŞEREFLİ VE MERT İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR YER

 Varımız neyse bölüşürüz yeter ki bu musibeti bir an evvel def edelim. Kısacası tüm Çayırlı’nın 24 saat emrindeyiz. Gücümüzün yetmediği yerde duacınız olur dua ederiz. Çayırlı hakikatten asil, şerefli ve mert insanların yaşadığı bir yer. Siyaset gözetmeksizin bunu söylüyorum ve her zaman da Çayırlılı olmaktan gurur duyuyorum’’ dedi.