Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dörtyol trafiği felç

Dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı Erzincan’da trafiği olumsuz etkiledi. Dörtyol kavşağında öğlen saatlerinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazsıyla birlikte sürücüler ilerlemede güçlük çektiler. Ekiplerin kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehir içi trafiğin aksamaması için yaptığı müdahalelerin ise yetersiz kaldığı görüldü.

Dün geceden itibaren etkili

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan ve çevresinde etkili olan kar yağışı şehir merkezinde de etkili olmaya başladı. Erzincan’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü.

Erzincan’da dün (11.02.2020) gece saatlerinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı şehir merkezinde de etkili oldu. Güne kar yağışı ile uyanan Erzincanlılar işe kar yağışı altında gitmek zorunda kaldı. Sabah iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar da zor anlar yaşarken esnaflar ise iş yerlerinin önünde biriken karları temizledi.

Havaların iyice soğumasının etkisiyle en düşük sıcaklığın sıfırın altında eksi 17 derece olarak ölçüldüğü Erzincan da kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Erzincan’da ekiplerin kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehir içi trafiğin aksamaması için yaptığı müdahalelerin ise yetersiz kaldığı görüldü.