Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eczacılardan saygı duruşu

Türk Eczacılar Birliği Erzincan İl Temsilciliğinin organizesiyle Erzincan'da ki eczacılar korona virüsten hayatını kaybeden eczacı ve eczacı teknisyeni için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Türk Eczacılar Birliği Erzincan

Haber: İbrahim Gürler


Erzincan’da faaliyet gösteren eczacılar, sağlık hizmeti sunarken virüs kaparak hayatlarını kaybeden eczacı ve eczacı teknisyeni çin bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Türk Eczacılar Birliği Erzincan İl Temsilcisi Burak Sarıkaya, “Korona virüsle mücadelede eczaneler birinci basmak sağlık hizmeti veren kuruluşlardır. Her türlü riski ve tehlikeyi göze alarak yürütmüş olduğumuz bu sağlık hizmetini yerine getirmekten onur duyuyoruz. Korona virüsle mücadele kapsamında; hizmet verirken virüs kaparak hayatlarını kaybetmiş olan  eczacı meslektaşlarım ve eczane teknisyeni arkadaşlarımız için Erzincan eczacıları olarak olarak bir dakika saygı duruşunda bulunarak vefat etmiş olan eczacılarımızı andık. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Allah hepsine rahmet eylesin, sevenlerine ve camiamıza sabırlar diliyorum” dedi