Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emin Turan Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına Seçildi

Erzincan Türk Büro Sen Şube Başkanı Emin Turan genel merkez disiplin kurulu başkanlığına seçildi.

Erzincan Türk Büro Sen

Anakara’da yapılan Türk Büro Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara gerçekleştirilirken genel kurulda Türk Büro Sen Genel Başkanlığına Türkeş Güney seçildi. Erzincan Türk Büro Sen Şube Başkanı Emin Turan’da genel merkez disiplin kurulu başkanlığına seçildi.

            Divan Kurulu Başkanlığını Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu’nun yaptığı Olağan Genel Kurulumuz, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

            Yapılan Türk Büro Sen 7. Olağan Genel Kurulu na  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Ülkü Ocaklar Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karamık, Ülkü Ocakları Ankara il Başkanı Abdullah Yüksel, Ankara Defterdarı Yaşar Derinkuyu, Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Konfederasyonumuza bağlı Sendikalarımızın Genel Başkanları ile delegelerimiz ve misafirlerimiz katıldılar.

Kendilerine görevi layık gören Türk Büro-Sen teşkilatına ve delegelerine teşekkür eden Başkan Emin Turan, “İnandığımız değerler doğrultusunda sadece memurlarımız için değil milletimiz için de mücadele ettik. Milli ve manevi değerlerimize dil uzatmaya kalkanlara karşı mücadele ettik, bundan sonra da bu tavrımız asla değişmeyecektir. Her daim milletimizin ve devletimizin yanında olacağız. Unutulmasın ki, üzerinde yaşayacağımız vatanımız olmazsa, savunacağımız bir sendikal hak da olmayacaktır Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamızın adresi Türk Büro-Sen’in 7. Olağan Genel Kurulu’nu Ankara’da gerçekleştirdik. Kongre sonucunda şahsımı Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına layık gören teşkilatımız ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Aynı ilke ve ülkülerle, Türk Memuru ve ülkemiz için mücadelemizi yorulmadan, yılmadan sürdüreceğiz. Rabbim hak ve hakîkatten ayırmasın. Başımızı öne eğdirmesin” dedi.