Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Oktay Kılınç Seçildi

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cemiyet Başkanlığına Oktay Kılınç seçildi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti 5.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Cemiyet Başkanlığına Oktay Kılınç seçildi.Düzenlenen genel kurula çok sayıda basın mensubu katıldı.
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan’ın birlik beraberlik mesajı verdiği kurulda Divan Başkanlığı’na Hüseyin Aslan oy birliği ile getirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda hesap ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından oylamaya geçilerek, EGC Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetleri oy birliği ile ibra edildi. İki  liste ile seçime girilirken, Oktay Kılınç ve Zeki Demirbaş tarafından yapılan adaylık başvuru listesi okunarak, oylandı. Yapılan seçimlerde kullanılan 51 oyun 26’sını alan Oktay Kılınç EGC’nin yeni başkanlığına seçildi.
Yapılan seçimin ardından genel kurulun hayırlı olmasını temenni eden Erzincan Gazeteciler Cemiyetinin yeni Başkanı Oktay Kılınç, Erzincan basınının birlikteliğini sağlayarak, azimle çalışacağını kaydetti.
Oktay Kılınç başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Barış Yalçınkaya, Recep Yılmaz,Nusret Koşan, Kemal Salih Buyruk, Yönetim kurulu yedek üyeliğine; Orhan Gezeroğlu, Fatih Gülnahar, Dursun Bektaş, Yasin Köz, Alparslan Kanmaz Denetim Kurulu asil üyeliğine; Salihe Kara,Sebahattin Kaplan,Hasan Çakmak Denetim Kurulu yedek üyeliğine; İbrahim Gürler,Coşkun Menek,Adem Toprakoğlu