Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Protokolü Huzurevinde İftar Yaptı

Erzincan protokolü huzurevinde kalan büyüklerimizle birlikte iftar yaptı

Erzincan protokolü huzurevinde kalan

Erzincan protokolü huzurevinde kalan büyüklerimizle birlikte iftar yaptı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şubesi tarafından, 100.Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenen İftar programına Vali Mehmet Makas,3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk, MÜSİAD üyeleri ve huzurevinde kalan büyükler katıldı.

Programda sırasıyla birer konuşma yapan MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, iftara katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, Ramazan ayını tebrik ettiler.

Ardından konuşan Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, bu anlamlı iftar programından dolayı MÜSİAD’a teşekkür ederek, MÜSİAD ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

MÜSİAD’ın sorumluluklarının ağırlığını bilen bir teşkilat olduğunu belirten Vali Mehmet Makas, eli öpülesi büyükler için düzenlenen bu anlamlı iftar programından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, MÜSİAD camiasına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler huzurevi sakinleri ile birlikte oruçlarını açtılar.