Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın Kadir Gecesi Mesajı

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kadir Gecesi Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas,

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kadir Gecesi Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.

Vali Mehmet Makas mesajında;

“Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bir yandan da Rabbimizin rahmetinin doruğa ulaştığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

27 Nisan Çarşamba gecesini 28 Nisan Perşembe gününe bağlayan gece Kadir Gecesi’ni ihya edeceğiz. Yüce Yaradan bazı zamanları fazilet ve bereket yönüyle diğer zamanlara üstün kılmıştır. Kadir Gecesi, yüce Allah tarafından Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir.

Kalplerimizin arınması, gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurun artması için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni büyük bir fırsat bilmeli, geçmişte yaptığımız hatalarımızın bir daha tekrarlanmamasına gayret göstermeliyiz. Toplumumuzda var olan birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da artması için bu mübarek gecede de Yüce Yaradan’a dua etmeli, kin ve düşmanlığın yerine sevgi ve saygıyı hâkim kılarak kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutlu gecenin Aziz Milletimize, tüm İslam lemine ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, Kıymetli Hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam leminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum” dedi.