Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da pes dedirten çirkinlik!

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Erzincan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin kararıyla Fevzipaşa Çarşısı yanındaki ilçe ve köy duraklarının sosyal mesafe durumu gözetilerek eski terminalin yerine taşınmasına karar verilmesinin ardından bu bölgede oluşan kirlilik pes dedirtti.

Yeni tip korona virüs

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 6 Nisan 2020 tarihinde aldığında karar doğrultusunda bir ilçe, belde ve çok sayıda köy ile mahallelerin duraklarının bulunduğu alan değiştirilmişti. Eski terminalin yerine taşınan duraklarda günlük binlerce insan yolculuk yapmak için bu alanı kullanırken, bölge de bulunan süs havuzu ve çevresinde oluşan kirlilik ise pes dedirtti. Havuz ve çevresinde bulunan alana yerlere saçılan çöpler çirkin görüntüler oluştururken vatandaşlar bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ettiler.

HAVUZ PİSLİK SAÇIYOR

Her gün binlerce kişinin seyahat etmek için geldiği bu gölge de seyahat saatini bekleyen vatandaşlar havuz duvarı üzerine oturuyorlar.

Otobüs ve Minibüs şoförleri ise eski duraklar bölgesine taşınmak istediklerini ifade ederek, bu bölgeye daha hijyenik olması için bizi gönderdiler. Ama burada çok da hijyenik olmayan bir durumla karşılaştık. Burası pislik içinde artık bizleri eski yerimize göndersinler diye konuştular. Ayrıca bu bölgede yer alan seyyar manavlar ise görüntü kirliliği oluşturmaya devam ediyor.