Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Ramazan ayıyla özdeşleşmiş olan iftar sofralarından hiç eksik olmayan sofralarının vazgeçilmez tadı olan mis gibi kokan Ramazan pidesini sevmeyen yok gibidir. Yarın başlayacak olan Ramazan ayında pide fiyatları merak ediliyordu. Fırıncılar Odası pide fiyatlarını açıklayarak 320 Gram sade pidenin 3 TL’den 320 Gram yumurtalı susamlı pidenin fiyatının ise 3.5 TL’den satılacağını bildirdi.

Ramazan ayıyla özdeşleşmiş olan

Haber: İbrahim gürler 

Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşadığımız şu günlerde, 24 Nisan’da başlayacak olan Ramazan ayında pide fiyatları merak ediliyordu. 

ÜRETİMLER SAAT 17:00 DA SONA ERECEK

Fırıncılar Odası pide fiyatlarını açıklayarak 320 Gram sade pidenin  3 TL’den  320 Gram yumurtalı susamlı pidenin fiyatının ise 3.5 TL’den satılacak. Ayrıca virüs salgını nedeniyle fırınlarımızda tüm üretimler saat 17:00 da sona erecek satışlar ise ilgili bakanlığın genelgesi doğrultusunda devam edecek. Sıcak pide alabilmek için vatandaşlarımız kuyrukta bekletilmeyecek. Fırınlarda soğuk sıcak pide ayrımı yapılmadan satış yapılacak. Sosyal mesafe kuralına uygun hareket edilecek.

ERZİNCAN İLK SAHUR VE İFTAR SAAT KAÇTA?

İslam alemi tarafından büyük bir heyecanla beklenen Ramazan ayı için geri sayım sona erdi. Dünya genelinde milyonlarca Müslüman Kur’an-ı Kerim’in indiği, İslam’ın temel ibadetlerinden olan orucun tutulduğu, Müslümanlar için en kutsal ay olan “On Bir Ayın Sultanı” Ramazan-ı Şerif, İslam alemi tarafından ibadetlerle geçirecek. Bu kapsamda Erzincan ilinde yaşayan vatandaşlar Erzincan’da ilk iftar vakti 19:16 yapılacak. Vatandaşlar ise bu gece Saat 03:52’ye kadar sahur yapabilecekler.