Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Erzincan’da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Erzincan’a geldiler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

Erzincan Fenerbahçeliler Derneğinin yeni lokalinin açılışını yapmak, Erzincan ve Hamburg Derneklerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek vermek amacıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Erzincan’a geldiler. Erzincan’a gelen Başkan Ali Y. Koç ve Yöneticiler, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’u ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Erzincan’a giden Başkan Ali Y. Koç ile Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fethi Pekin, Ruşen Çetin, Can Gebetaş ve Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan Erkan‘ı Erzincan Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Atilla Sönmez, Hamburg Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Çömlek, Erzincan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nafi Emre Uçar, dernek yöneticileri, atletler ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Heyet, bir dönem Kadıköy Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunmuş Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kenan Kurt’un makamındaki ziyaret pek çok konudaki fikir alışverişinin ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle noktalandı.