Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumuyla başladı. Erzincan Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törende Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma programının ardından Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile Erzincan Belediyesi önünden başlayarak, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Yerleşkesine kadar Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bisiklet Turu düzenlendi.

EBYÜ yerleşkesindeki Genç Ofisi önünde devam eden kutlamalara; Vali Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, bazı kurum yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Geleneksel sokak oyunları, okçuluk gösterisi, matrak oyunu, voleybol gibi spor ve oyunların gösteriminin yapıldığı alanda sporcuları ziyaret ederek onlarla sohbet eden ve ok atan Vali Makas, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak başarılar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.