Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“Kriz falan yok, hepsi manipülasyon”

Ankara – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de ekonomik kriz olmadığını belirterek, “Kriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur. Bizde kriz filan yok, güçlenerek geleceğe yürüyoruz” dedi.

İşte ’yerli üretim’ logosu

Ankara – Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye’de üretilen malların etiketlerinde yer alacak “yerli üretim” logosunu tanıttı.

Kuzey Irak’a hava harekatı: 8 terörist !

Ankara – Kuzey Irak’ın Haftanin ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatında 8 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Suriyeli ailenin yaşadığı evde yangın: 2 ölü, 3 yaralı

Kocaeli – Derince ilçesinde Suriyeli bir ailenin yaşadığı ahşap evde gece yarısı yangın çıktı. Evdeki 2 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocuk ise yaralandı.

İstanbul’da şafak vakti narkotik operasyonu

İstanbul – Şafak vakti çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. ‘Torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Tır park halindeki 7 otomobile çarptı

Tunceli – Kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçti ve park halindeki 7 otomobile çarptı. Tırın çarptığı bir araç ise iş yerine girdi.

Bir motosikletli maganda daha !

İstanbul – İstanbul’da E-5 Karayolu Acıbadem mevkiinde bir motosikletli maganda, trafikte tek tekerlek üzerinde metrelerce seyretti.

Saniyelerle kurtuluş kamerada

İstanbul – Ümraniye’de caddedeki vatandaşların ve park halindeki arabaların üzerine bir apartmandan taş parçaları düştü. Vatandaşların ölümden kıl payı kurtulduğu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

(İHA)