Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün önemli gelişmelerini sizler

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

“ABD ile Menbiç’te ortak devriye yakında başlayacak”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Amerikalı mevkidaşlarıyla sahada koordine ediyorlar ve çok yakın bir zamanda da hem müşterek eğitim hem de müşterek devriye faaliyetleri başlayacak” dedi.

İdlib’de silahlardan arındırılacak bölgenin sınırları belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, Rus heyeti ile düzenlenen toplantı sonucunda İdlib’de silahlardan arındırılacak bölgenin sınırlarının belirlendiğini açıkladı

110 muvazzaf askere gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 3 albay, 2 yarbay, 6 binbaşı, 3 yüzbaşı, 18 üsteğmen, 1 teğmen ve 77 astsubay olmak üzere tümü aktif görevde 110 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Başkent’te katliam gibi kaza: 3 ölü

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti

Son bir haftada 56 terörist etkisiz hale getirildi”

Türk Silahlı Kuvvetleri son bir hafta içinde üçü sözde lider kadroda bulunan, yurt içinde 21, yurt dışında 35 olmak üzere toplam 56 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Engelli oğluna hiç acımadı ayakkabıyla dövdü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir gencin babası tarafından ayakkabı ile dövüldüğü görüntüler, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Kuzey Irak’a hava harekatı

Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan, Metina ve Zap bölgelerine hava harekatı düzenlendi. Harekatta üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki silahlı 8 terörist etkisiz hale getirilirken, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan silah mevzisi, sığınak ve barınakları da imha edildi.

(İHA)