Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün önemli gelişmelerini sizler

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan’dan İş Bankası’ndaki CHP hisseleri açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İş Bankasındaki hissesi ile ilgili konunun Meclis’e getirileceğini ve MHP’nin de buna destek vereceğini açıkladığını söyledi.

“Türkiye’yi tehdit etmek kimsenin haddine düşmez”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Rahip Brunson’un serbest bırakılması için belli bir saat vermişlerdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin ABD’nin tutumlarına uyması, takvimlerine uyum sağlaması söz konusu değildir. Türkiye’yi tehdit etmek kimsenin haddine düşmez” dedi.

6 terörist daha…

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, “Irak’ın kuzeyi Zap Bölgesi’ne düzenlenen hava harekatı neticesinde üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olan silahlı 6 bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

Demir çubukla polisi yaraladı

Konya’da polis merkezinde çalışan sivil memur, bir polis memurunu demir çubukla kafasına vurarak yaraladı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Beşiktaş Sompo Japan: 61 – Pınar Karşıyaka: 57

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, taraftarı önünde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, seyirci desteğini de arkasına alarak rakibini 61-57 mağlup etti ve ligdeki ilk galibiyetine imza attı.

(İHA)