Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"Hedef YKS 2022"

"Hedef YKS 2022" projesinin il toplantısı yapıldı

"Hedef YKS 2022" projesinin

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen “Hedef YKS 2022” projesinin il toplantısı, TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda, İl Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürü Fikret Ayaz başkanlığında, il genelindeki tüm imam hatip lise müdürleri, Hedef YKS 2022 koordinatör öğretmenleri ve okulların akademik başarıdan sorumlu öğretmenlerinin katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürü Fikret Ayaz; “Proje kapsamında; destekleme yetiştirme kursları, bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları, kamplar, tanıtım faaliyetleri, sınav ve soru rehberliği çalışmaları yapılmaktadır. “Hedef YKS 2022” projesi ile öğrencilerimizin akademik başarıları ekip ruhuyla bir plan ve program dahilinde yürütülecek” dedi. Ayaz tecrübe ve iyi örnek paylaşımlarının bu projenin başarıya ulaşmasında önemli olduğunu belirterek, okul müdürleri ve koordinatörlerden; Projede hedeflenen sonuçlara ulaşılabilmesi için gereken özveri ve hassasiyeti göstermelerini istedi.

Toplantıda TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi “Hedef YKS 2022” koordinatör öğretmenleri tarafından tanıtım ve örnek çalışma sunumları gerçekleştirildi. Toplantı iyi dilek temennileri ile sona erdi.