Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH'nın 91’inci Yardım Tırı Erzincan'dan Yola Çıktı

91’inci yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı.

91’inci yardım tırı dualar

Erzincan İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’deki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere 91’inci yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı.

Erzincan İHH İnsani Yardım Derneği binası önünde düzenlenen programa; Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İHH Erzincan Şube Başkanı Mustafa Uçar, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan İHH İnsani Yardım Derneği tarafından her ay düzenli olarak hayırseverlerin bağışları ile oluşturulan yardım Tırının 91’incisi Suriye’nin İdlib bölgesindeki çadır kamplarına ve yetimhanelere gönderilmek üzere uğurlandı.

Programda konuşan Vali Mehmet Makas, “İHH İnsani Yardım Vakfının Erzincan’dan 91.Tırını mazlum ve masum coğrafyaya hep beraber uğurluyoruz.

Aziz yüce Türk milleti her zaman İslam’a sancaktarlık yapmış, hakkın ve iyiliğin temsilcisi olmuştur. Tüm gönül coğrafyamız, Müslüman coğrafya bu milletin sancaktarlığını tekrar bekliyor. İHH Vakfı’na ne kadar dua etsek azdır. Bu yardımlarımız Can Erzincan’ımızın da yüz akıdır. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ederim. 91’inci yardım Tırımızın yolu açık olsun’ diye konuştu.