Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Polis Gecesi Düzenlendi

Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 177’nci

Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Merkezinde Polis Gecesi düzenlendi.

Düzenlenen Polis Gecesine; Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan İdare Mahkemesi Başkanı Kerem Özyardımcı, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Eşi, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Eşi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda; sırasıyla birer konuşma yapan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını tebrik ettiler.

Ardından konuşan Vali Mehmet Makas, tarihi şanla şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümünü tebrik ederek; “Millet iradesi dışında başka hiçbir iradeyi tanımamış, bayrağının, inancının ve milletinin emrinde olmuş bir teşkilat. Bu bağlamda bizler bu teşkilatın önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi

Vali Mehmet Makas, konuşmasının ardından, Son Başbakan Binali Yıldırım ile telefon bağlantısı kurdu. Son Başbakan Binali Yıldırım, Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını tebrik ederek, salondaki katılımcıları selamladı.

Polisler tarafından hazırlanıp oynanan ve ilgiyle izlenen tiyatro gösterisinden sonra, polis silah atışlarında ve polis haftası konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren polislere ve öğrencilere Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.

Erzincan Emniyetinde görevli personeller tarafından hazırlanan ve izleyiciler tarafından büyük beğeni gören konserin sonunda, Vali Mehmet Makas, bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etti.