Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İl Güvenlik ve Asayiş

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Erzincan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Mehmet Makas başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısına; 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Vekili Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Vekili İrfan Alper, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve ilçe kaymakamlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla il genelinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Ardından Vali Mehmet Makas başkanlığında, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin katılımı ile gerçekleşen Kaymakamlar Toplantısında ise merkez ve ilçelere bağlı köylerde il özel idaresi ve KÖYDES yatırımları kapsamında devam eden yol, içme suyu, kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmalarında gelinen son durum ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.