Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı, Erzincan Valisi Mehmet Makas Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İl Güvenlik ve Asayiş

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı, Erzincan Valisi Mehmet Makas Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Erzincan’da her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ile Kaymakamlar Toplantısı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanın katılımıyla yapıldı.

İl genelinde alınan güvenlik ve asayiş tedbirlerine ilişkin konuların ele alındığı toplantıda; vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısının ardından ilçelerin ihtiyaçlarını, sorunlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla ilçe kaymakamları ile toplantı gerçekleştiren Erzincan Valisi Mehmet Makas, ilçelerdeki son durum hakkında kaymakamlardan bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.