Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşyeri kapanan esnafa yardım çeki

Türk Kızılay Erzincan Şubesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle iş yeri kapanan esnafa, yardım çeki dağıtıldı.

Türk Kızılay Erzincan Şubesi

Türk Kızılay Erzincan Şubesi Koronavirüs salgınından dolayı şyerini kapatan esnafın yanında olduğunu gösterdi. Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne kayıtlı ve Kovid-19 nedeniyle iş yeri kapanan bin 800 esnafa 300 liralık alış veriş çeki dağıtmaya başladı.

Erzincan’da her yıl Ramazan iftarı veren Çalık Holding’in bu yıl pandemi süreci nedeniyle iftar yemeği yerine ihtiyaçlı esnafa alış veriş çeki dağıtıldığını ifade eden Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu, Türk Kızılayı Erzincan Şubesi olarak Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile iş birliği ile 300’er liralık hediye çeki dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının iş yeri kapalı olan esnafa destek olduğunu ifade eden Mumcu, sözlerini şöyle sürdürdü: ” Yaklaşık 1800 kişilik bir liste var. İnşallah bu hafta içerisinde Türk Kızılayı Erzincan Şubesi olarak arkadaşlarımızla birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde bu listedeki arkadaşlarımıza bir nebze olsun yardım etmeye çalışacağız. Onlar için 300’er liralık çekler hazırladık. İlimizdeki büyük 6 market ile anlaştık. Esnaflarımız da buradan ihtiyaçlarını giderecekler. Elimizden geldiğince pandemi sürecinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.