Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Mobilyaları Yenileniyor

Erzincan Belediyesi Park ve Yaşam alanlarını arttırmak için tüm birimleri ile çalışıyor

Erzincan Belediyesi Park ve

Erzincan Belediyesi Park ve Yaşam alanlarını arttırmak için tüm birimleri ile çalışıyor

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, Belediye ekipleri kentte park, bahçe ve ortak yaşam alanlarında, vatandaşların rahatını sağlamak amacı ile kendi kaynak ve ekipleri ile ürettiği kent mobilyalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan’ın daha güzel bir şehir olması amacıyla birçok alanda projeleri hayata geçiren Erzincan Belediyesi, şehirde konfor ve estetik oluşturan elemanlar olarak toplumsal yaşama olumlu katkıda bulunan şehre görsel zenginlik kazandırmak ve ortak yaşama alanlarında vatandaşların rahatını sağlamak için ürettiği kent mobilyalarını yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şehir genelinde park, bahçe ve ortak yaşam alanlarında kullanılan kent mobilyaları, Belediyeye ait Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan marangozhanede üretiliyor.

Otobüs duraklarından oturma banklarına, pergola ve kamelyalardan, ahşap korkuluklara kadar her çeşit mobilyayı kendine özgün tasarımlar ile üreten Erzincan Belediyesi, şehri kent mobilyaları ile donatmaya devam ediyor.

Park, bahçe, cadde ve bulvarlarda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan kamelya, pergola ve oturma bankları Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileri ile değiştiriliyor.