Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay Hocabey Kentsel Dönüşüm Projesi

Kızılay Hocabey kentsel dönüşüm projesinde peyzaj çalışmaları başladı

Kızılay Hocabey kentsel dönüşüm

Kızılay Hocabey kentsel dönüşüm projesinde peyzaj çalışmaları başladı

Erzincan Belediyesi’nin prestijli projelerinden olan “Kızılay Hocabey Kentsel Dönüşüm Projesi”nin tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Erzincan Belediyesi’nin tamamen yerel imkânlarla yaptığı Kızılay Hocabey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin konutlarına yerleşmeleri ile birlikte peyzaj çalışmalarına başlandı. 49 işyeri, 370 daire olarak yapılan projede; yürüyüş yolları, çimlendirme, otomatik sulama sistemleri, sondaj ve asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Konu ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Kızılay Hocabey kentsel dönüşüm projemizde peyzaj çalışmalarımızı başlattık. Yürüyüş yolları, çimlendirme ve asfalt öncesi hazırlık gibi birçok çalışma ekiplerimiz tarafından titizlikle ilerliyor. Erzincan’ın önde gelen projelerinden olan Kızılay Mahallesi peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehrin yeni gözdesi olacaktır.” dedi.