Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koruyucu Aile Günü

30 Haziran Koruyucu Aile Günü Münasebetiyle Etkinlikler Düzenlendi.

30 Haziran Koruyucu Aile

30 Haziran Koruyucu Aile Günü Münasebetiyle Etkinlikler Düzenlendi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı, 30 Haziran’ın “Koruyucu Aile Günü” olarak kutlanmasına ilişkin genelge kapsamında Erzincan’da Koruyucu Aile Günü’nün ilk kutlaması çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında, Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi Ürküş Aksun, Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı, Hüseyin Remzi Konak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cem Halil Mercimek ve çok sayıda katılımcı ile Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yapıldı.

Vali Mehmet Makas yaptığı konuşmada; “Çocuklarımıza güven içinde ve mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürebileceği sıcak bir aile ortamını sağlayan tüm koruyucu ailelerimize, toplumumuz ve çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyor, koruyucu ailelerimize ve çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi

Protokol mensupları ile birlikte koruyucu ailelerin ve çocukların katılımı ile Cumhuriyet Meydanında devam eden programda, palyaçolar eşliğinde şarkılar söylenerek danslar edildi. Koruyucu aileleri ile birlikte eğlenceli vakitler geçiren çocuklar bu organizasyondan dolayı teşekkürlerini ilettiler.