Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köy Okulunu Resimlerle Güzelleştirdi

Köy Okulunu Çiçek Gibi Yaptı

Köy Okulunu Çiçek Gibi

Haber: Fatih GÜLNAHAR

Sivas’ın Yıldızeli İlçesine bağlı Karacaören Köyü İlkokulu’nda ücretli öğretmenlik yapan Zehra Demir görev yaptığı okulu güzelleştirmek için harekete geçti. İlçe merkezine 16 kilometre uzaklıkta bulunan köy okulunda öğretmenliğe başlayan Zehra Demir okulun duvarlarını yaptığı resimlerle süsledi. Okulda öğrenim öğrenciler ise gördükleri resimler karşısında mutluluklarını dile getirerek Öğretmen Zehra Demir’e teşekkür ettiler.

KÖY OKULUNU ÇİÇEK GİBİ YAPTI

Öğretmen Zehra Demir Sivas’ın Yıldızeli İlçesine bağlı Karacaören Köyü İlkokulu’nda ücretli öğretmen olarak göreve başlamasının ardından öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için harekete geçti. Genç ve idealist öğretmen göreve başladığı okul ortamının bakımsız olduğunu görünce kolları sıvadı. Okul ve sınıf duvarlarına öğrencilerin ilgilerini çekecek şekilde resimler çizen öğretmen Zehra Demir öğrencilerinin keyifle derslere girdiklerini söyledi.

Öğrencilerine renkli bir eğitim yuvası oluşturduğunu belirten Öğretmen Zehra Demir “ Öğretmenlik sadece derslerle sınırlı bir meslek değildir. Okul öğrencilerin ikinci evidir. Bizler öğrencilerimizin ailesi gibiyiz. Amacım okulu öğrencilerime sevdirmek ve onları mutlu etmek, onlara güzel bir eğitim yuvası oluşturmak.” Dedi.