Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Köy Sohbetleri”

Meşveret Erzincan “Köy Sohbetleri” Toplantılarının İlki Yalınca Köyü’nde Düzenlendi.

Meşveret Erzincan “Köy Sohbetleri”

Yalınca Köyü Cemevi’nde düzenlenen toplantıya, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Erzincan Merkez Köylere Hizmet Birliği Müdürü Ufuk Akpınar, Yalınca, Girlevik, Tatlısu, Günbağı, Kalecik, Karatuş ve Kılıçkaya köylerinin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Meşveret Erzincan Projesi hakkında muhtarlara ve köy sakinlerine bilgiler veren Vali Mehmet Makas, vatandaş odaklı kamu yönetimi çerçevesinde çalışmalara devam edildiğini belirterek, yapılan tüm çalışmalarda asıl amacın vatandaşların yüzünü güldürmek olduğunu belirtti.

Ardından katılımcıların istek ve sorunlarını dinleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, hem vatandaşlarla bir araya gelmek, hem de vatandaşların taleplerini bizzat yerinde ve kendilerinden dinlemek için Meşveret Erzincan toplantılarının düzenlendiğini belirtip, düzenlenen bu toplantılara katılımlarından dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.