Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" (Akşemsettin ve Fatih Mahallesi)

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"

Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle toplantılarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aksun Mahalle toplantılarına Akşemsettin ve Fatih Mahalleleri ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor” sloganı ile başlatılan ve yoğun ilgi gören Mahalle toplantıların 12’ncisi Akşemsettin ve Fatih Mahallelerinin katılımı ile Fatih Mahallesinde bulunan Türk Telekom Binali Yıldırım Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ayaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Başkanı Savaş Ağsu, Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi Başkanı Sabri Taş, MÜSİAD Erzincan Şubesi Başkanı Ertan Buyruk, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Muzaffer Demir, Fatih Mahallesi Muhtarı Ruhi Yarka ve Mahalle halklarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur Akşemsettin ve Fatih Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Muzaffer Demir ve Fatih Mahallesi Muhtarı Ruhi Yarka konuşmalarında; Mahallelerinde yapılmasını istedikleri işler hakkında isteklerini anlatarak, toplantının yapılamasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür ettiler.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Düzenlenen programda konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise konuşmasında; “Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların bir kısmı sinevizyon da anlatıldı. Ben şunu ifade etmek istiyorum, sizlere ne kadar hizmet yapsak azdır. Siz hizmetin en iyisine layıksınız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halklarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Programın son bölümünde ise Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Muzaffer Demir ve Fatih Mahallesi Muhtarı Ruhi Yarka, Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Belediye Başkanı Bekir Aksun’a plaket takdim ettiler.