Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" (İnönü Mahallesi)

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarında Vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarında Vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aksun Mahalle toplantılarına İnönü Mahallesi ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor” sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 4’üncüsü İnönü Mahallesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediyesi Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, İnönü Mahallesi Muhtarı Bahattin Yalçınkaya, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Savaş Ağsu ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendika Temsilcileri, TÜRKAV İl Başkanı Kürşat Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve Mahalle halkının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda daha sonra konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur İnönü Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

İnönü Mahallesi Muhtarı Bahattin Yalçınkaya ise konuşmasında toplantının yapılamasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Sayın Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Düzenlenen programda son olarak konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şunları ifade etti; “ Video da yaptığımız çalışmaları anlattık ama Erzincan’ımız için neler yapmalıyız, neler yapabiliriz onları inşallah sizlerin sorularınızdan anlayıp dinleyip notlarımızı alıp gerekeni yapmak üzere huzurunuzdayız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsını” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardında soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Programın son bölümünde ise İnönü Mahallesi Muhtarı Bahattin Yalçınkaya ve İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu Müdürü Erdal Demirol tarafından, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun’a Plaket takdim ettiler.