Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" (Mimar Sinan Mahallesi)

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor" (Mimar Sinan Mahallesi)

"MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor"

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle toplantılarında vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Aksun Mahalle toplantılarına Mimar Sinan Mahallesi ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor” sloganı ile başlatılan ve yoğun ilgi gören Mahalle toplantıların 13’üncüsü Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Eşi Ürküş Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ayaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Cemalettin Demirtaş ve mahalle halkının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur Mimar Sinan Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Cemalettin Demirtaş konuşmasında; Mahallesinde yapılmasını istediği işler hakkında isteklerini anlatarak, toplantının yapılmasından dolayı Belediyesi Başkanı Bekir Aksun’a da teşekkür etti.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Düzenlenen programda konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun şunları ifade etti; “Çok değerli Mimar Sinan mahallemizin sakinleri bugün burada yapmış olduğumuz toplantıda Belediye Başkanlığında görevli tüm ekip burada. Bu hizmetlerin yürütülmesinde en büyük karar verici merci olan Erzincan Belediye Meclisinin çok kıymetli üyeleri de aramızda. Belediye Meclisinde siyasi parti ayrımı yapılmaksızın her arkadaşımız Erzincan için ne yapılacaksa onay verdiler ben huzurlarınızda bu tür hizmetlerin ivedi bir şekilde yapılmasına onay veren meclisimize de teşekkür ediyorum. Erzincan ve Mahallelerimiz hizmetin en iyisine layık. Muhtarımın talepleri var talepleri yerine getirmek bizim asli görevimiz ” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halklarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Programın son bölümünde ise Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Cemalettin Demirtaş Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Belediye Başkanı Bekir Aksun’a hediye takdim etti.