Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meşveret Erzincan Bahçelievler Mahallesinde

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Bahçelievler Mahallesinde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas,

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Bahçelievler Mahallesinde Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi.

Vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve çözümler üretmek için devam eden Meşveret Erzincan Projesi’nin şehir merkezindeki toplantıları olan “Mahalle Sohbetleri” Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlendi.

Akabe Camii çay ocağında akşam namazına müteakiben düzenlenen toplantıya, Vali Mehmet Makas, Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Alaattin Kıraç, ilgili kurum yöneticileri ve Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar katıldı.

Vali Mehmet Makas’ın Meşveret Erzincan Projesi hakkında mahalle halkını bilgilendirmesi ile başlayan toplantıda; vatandaş odaklı kamu yönetimi amacıyla bu projeyi başlattıklarının altını çizerek, bu toplantılar ile vatandaşların taleplerinin yerinde tespit edildiğini söyledi.

Meşveret Erzincan Projesi’nin şehir merkezimizdeki kısmında, mahalleleri ziyaret ederek devam edildiğini belirten Vali Mehmet Makas, “Vatandaşlarımızla bir arada olmak amacıyla bugün de Bahçelievler Mahallemizde mahalle ziyaretlerini devam ettiriyoruz. Çay sohbetiyle hem vatandaşlarımızla hemhal oluyor hem de onların ihtiyaçlarını sorunlarını bizzat kendilerinden dinliyoruz” dedi.

Bahçelievler Mahallemizde düzenlenen “Mahalle Sohbetleri” toplantısında Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun’da yaptıkları konuşmalarda, vatandaşlarla bir arada olmak, onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemeye ve çözümü için hep bereber istişareler bulunmak için bir araya geldiklerini belirttiler.

Yapılan konuşmaların ardından soru-cevap şeklinde geçen sohbette, Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için yapılması gerekenler değerlendirildi.